Peter-Jan Smits

Peter-Jan werkte als directielid in grote en middelgrote ondernemingen, voornamelijk in de Arbodienstverlening. Hij begeleidde en initieerde bedrijfsovernames. Hij kent zowel het grote als het kleine bedrijf van binnen en van buiten.
Peter-Jan heeft zo’n 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, is strategisch sterk met een vooruitstrevende visie ten aanzien van arbo/verzuimmanagement en verbreding en verdieping van de dienstverlening.
Hij is een groot voorstander van een meer consultancy gerichte aanpak binnen organisaties, zeker waar het gaat om het reduceren van verzuim en het verbeteren van de productiviteit, motivatie en betrokkenheid van medewerkers.
Coaching, mediation, Interim management, consultancy en advisering. Ruime ervaring in o.a. MKB en familiebedrijven. Zeer bedreven en aantoonbaar succesvol in het aansturen en coachen van, medische, professionals en ondernemers.
Weet mensen te beroeren en te motiveren. Wat hij graag toepast en ziet als waardevolle toevoeging in een coaching-traject is humor waarbij deze twee belangrijke functies vervult:
– op speelse, stimulerende, creatieve en onverwachte wijze veroorzaken van een doorbraak;
– de ontlading van de lach, om de opwinding en opgebouwde spanning te doorbreken.
Peter-Jan is NOBCO geregistreerd coach en gecertificeerd ODC-coach.

 

Een goede omschrijving van wat u kan verwachten met Peter-Jan als uw coach is hier een mooi filmpje voor gemaakt in samenwerking met Challenge & support: