Resolute Coaching

Type Coaching

Type Coaching

 

De coaching van Resolute Coaching is erop gericht om vertrouwen en focus te realiseren. In de relatie tussen coaches en teamleden, binnen het team en tussen team en organisatie. Focus regelt de efficiëntie van aanpak, team en bedrijf. Alleen wat nodig is om de doelstellingen te bereiken krijgt aandacht.

33

Team coaching

De groepsgewijze coaching bij Resolute is gericht op het creëren van een effectieve samenwerking. Belangrijk hierin is het verbinden van de doelen en waarden van de onderneming met die van de individuele leden van de groep.

Team coaching
33

1 op 1 coaching

In elk zakelijk geschil spelen er diverse belangen. Er kan sprake zijn van een stroeve samenwerking tussen aandeelhouders, maar ook van conflicten tussen bedrijven over hun samenwerking, invulling van een project of de betaling van een factuur.

Lees meer

Coaching

U kunt bij ons terecht voor mediation in alle mogelijke – zakelijke – conflictsituaties. Conflicten die u afleiden of zelfs afhouden van datgeen waar het in uw organisatie werkelijk om draait: het realiseren van doelstellingen.

onze werkwijze

HEEFT U EEN VRAAG, OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

Neem gerust contact met ons op.

Contact

Challenge & Support samenwerking

In samenwerking met Challenge & Support heeft Peter-Jan een video gemaakt waarin goed omschreven wordt wat coaching bij Resolute inhoudt.

 

Link naar Challenge & Support:

https://challengesupport.nu/