Resolute Coaching

Over Resolute

Beeldmerk Resolute

NO-NONSENSE BENADERING

Resolute staat voor Results and Solutions. Uitgaand van dat trajecten ook wérkelijk moeten gaan om resultaat en oplossingen. Dat komt ook tot uitdrukking in het logo.
De R symboliseert het pad dat wordt bewandeld.
De punt staat voor het eindresultaat, de oplossing en het einde van het traject.

Behalve voor coaching kan men bij Resolute ook terecht voor zakelijke mediation, vertrouwenspersonen en toezichthouders.
Kijk voor meer informatie op RESOLUTE GROEP.

 

 

 

Waar wij voor staan

De coaching van Resolute Coaching is erop gericht om vertrouwen en focus te realiseren. In de relatie tussen coaches en teamleden, binnen het team en tussen team en organisatie.

Beeldmerk Resolute

Betrouwbaar

Beeldmerk Resolute

Oplossingsgericht

Beeldmerk Resolute

Integer

Beeldmerk Resolute

Effectief en vindingrijk

Frequently asked questions

Goed om te weten:

werkwijze

Al na het eerste gesprek kunnen de eerste resultaten zichtbaar zijn; fundamentelere veranderingen duren langer, en worden doorgaans na enkele maanden goed zichtbaar. Een 1 op 1 coachsessie duurt doorgaans 1 uur of 1,5 uur, dit spreek je van te voren af met de coach. Groepssessies kunnen langer in beslag nemen.
Iedereen is uniek waardoor elke coachingstraject vraagt om maatwerk. Hoe lang en hoe vaak het coachingstraject duurt is afhankelijk van de coachingsvraag. Meestal geeft de coach een praktische opdracht mee naar huis zodat je ook buiten de gesprekken om bezig bent met jouw coachvraag, waardoor je meer uit het coachtraject zult halen.

De kerntaak van een coach is het voorbereiden en voeren van coachingsgesprekken. Er is een duidelijk verschil tussen een coachingsgesprek en een sessie bij een therapeut of een consult bij een psychiater. Een coach speelt niet de baas. Hij heeft geen pasklare therapie voorhanden waarmee hij zijn cliënt onmiddellijk uit de nood helpt. Een coach staat op gelijke voet met zijn cliënt en motiveert hem om naar onderliggende oorzaken en werkende oplossingen te zoeken.

Bij het voorbereiden en leiden van een coachingsgesprek verliest een ervaren coach nooit het uiteindelijke doel uit het oog: een cliënt begeleiden naar bewustwording en verandering. Zowel bewustwording als verandering moeten komen vanuit de cliënt zelf. De coach begeleidt, stimuleert en motiveert zijn cliënt.

Het is verstandig om voordat je naar de coachingsafspraak komt wat dingen op papier te zetten die voor jou belangrijk zijn.  Wat is je doel, wat zou je willen veranderen?

“Old ways won’t open new doors”

Verwijzers

Beeldmerk Resolute Lvv Beeldmerk Resolute Sas Beeldmerk Resolute Veris

Heeft u vragen of behoefte aan een coach?

Neem dan gerust contact met ons op! We helpen u graag verder.

Neem contact op