Resolute Coaching

1 op 1 coaching

oplossingsgericht

Onder begeleiding van een gecertificeerde coach diep je je persoonlijke ontwikkelvraag verder uit. Samen met je coach werk je aan het realiseren van persoonlijke en professionele groei. De coach ondersteunt je tijdens coachingssessies bij het effectief toepassen van nieuwe vaardigheden in je eigen praktijk. Je zult merken dat je je verschillende vaardigheden steeds meer eigen maakt. Dit coachingstraject is van korte duur en is bovendien zeer praktisch ingericht. Je merkt hierdoor direct wat de coachingssessies jou opleveren!

Resolute Header

No nonsense
aanpak

  • Bij de start van iedere fase worden concrete afspraken vastgelegd over de intensiteit en planning van de eerste gesprekken en de terugkoppelings-momenten aan de opdrachtgever. Na een eerste gespreksronde kan meer inzicht worden gegeven in het tijdspad dat voor de eerste fase kan worden uitgezet.
  • Resolute Coaching maakt gebruik van verschillende methodieken voor individuele en groepsgewijze coaching die worden afgestemd op de concrete vraagstelling en de betrokken teams.
  • Resolute Coaching heeft een sterke focus op resultaat. Indien de opdrachtgever of Resolute Coaching, om wat voor reden dan ook, niet verwacht (binnen een redelijke termijn) de gewenste doelstellingen van het coaching traject te kunnen bereiken, zijn beide partijen gerechtigd het traject stop te zetten zonder dat daaruit financiële aanspraken kunnen ontstaan.

“Wie belangstelling wil wekken, moet provoceren.”

– Salvador Dali –

Zoek je een coach?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Contact