Odin Development Compass

De ODC-meting begint met een eenvoudige online vragenlijst van 10 minuten. Je ziet acht verschillende archetypische figuren. Sommige zullen je aanspreken en andere juist niet. Vervolgens kies je 10 competenties uit een lijst van 24 die het best bij je passen. De ODC-meting gaat veel verder dan de standaardtesten die uitsluitend bestaan uit (vaak lange) vragenlijsten. Na 10 minuten laat de ODC-meting zien welke onbewuste drijfveren, krachten en talenten je van nature hebt.

Met behulp van de ODC-meting kun je de krachten en onbenutte talenten zeer scherp in beeld krijgen.

De ODC-meting is ook bijzonder waardevol voor teams. Met de ODC-meting begrijp je hoe je een team kunt laten excelleren door de juiste mensen samen te brengen. Je krijgt inzicht in de valkuilen van medewerkers waardoor je hen maximaal in hun kracht kunt zetten en ook disfunctioneren kunt voorkomen.

De ODC-meting is zeer effectief voor individuele coaching op elk niveau van een organisatie en ondersteunt de coach in het allerbeste naar boven te halen van individuen of teams.

ODC voor organisaties

De coach van Resolute benut de ODC-meting om de eigen dienstverlening te versterken. Door het snelle inzicht in individuen of teams kunnen zij beter onderbouwde adviezen uitbrengen. Hij zet de ODC-meting in in alle lagen van een organisatie, inclusief de directie- en managementniveaus.

ODC voor individuen

Op diverse kruispunten in loopbaan en leven kan de ODC-meting het verschil maken. De ODC-meting geeft richting bij de volgende vragen:

Welke taken kosten mij energie of geven mij juist energie?
Past mijn werk wel echt bij mij?
Welke leiderschapskwaliteiten heb ik?
Welke opleiding past het best bij mij?
Hoe kan ik fitter en gezonder worden en een burn-out voorkomen?
Ik loop in elke baan tegen dezelfde obstakels aan. Hoe kan ik dit patroon doorbreken?

Uitgebreidere informatie leest u in onze leaflet.