Vakantiegevoel op de werkvloer

Heerlijk uitgerust en opgeladen terug van vakantie?
Het slechte nieuws: je fijne vakantiegevoel is zo ongeveer 2 weken tot een maand na terugkeer houdbaar. Het ‘fade out effect’ wordt dit door de onderzoekers genoemd. Na die periode ben je weer terug op het punt waar je was vóór je vakantie, qua geluk, energie en motivatie. En helaas: werken moet om een volgende vakantie weer mogelijk te maken maar laat dan in ieder geval de omstandigheden van dat werk zo optimaal mogelijk voor je zijn:

Het goede nieuws is dat je door een ODC-meting door een coach van Resolute duidelijk kan krijgen welke onbewuste drijfveren, krachten en talenten je van nature hebt en hou zo je vakantie-gevoel langer vast!

Met behulp van de ODC-meting kun je de krachten en onbenutte talenten van jezelf en je team zeer scherp in beeld krijgen. Dit vergroot de productiviteit en betrokkenheid van medewerkers. Het leidt tot een gezondere organisatie waarin mensen beter samenwerken en bijdragen en het voorkomt verzuim door werkstress. Maar bedenk ook vooral alvast een mooie bestemming voor je volgende vakantie!